Wandelen in de gracht!

Ooit gewandeld ín een fortgracht? Met Pasen kan het: bij Fort Pannerden!

** PERSBERICHT vanaf fort Pááándere**

 

Vanwege de voortdurende corona-maatregelen kunnen we helaas nog geen bezoekers in het fort ontvangen. We hebben echter iets bedacht dat wél kan: geheel corona-proof en lekker in de buitenlucht! Op zondag 4 en maandag 5 april kunt u het fort op een bijzondere manier beleven!  Een  unieke wandeling door de fortgracht.

De wandeling is geschikt voor jong en oud, goed ter been. Duur: circa 30 minuten.

Er is meer te zien dan  u denkt! Al wandelend komt u verschillende informatie bordjes tegen met vragen en weetjes over wat u ziet.

U brengt ook een bezoekje aan één van onze zeven kazematten/bunkers.

Aan het eind van de wandeling bent u heel wat wijzer over de geschiedenis van het fort en het ruim 150 jaar oude monumentale gebouw. En… u vindt de antwoorden op de vragen.

Startpunt: de ophaalbrug voor het fort. Daar vindt u een eerste informatie bordje en is een vrijwilliger aanwezig die u toestemming geeft de gracht te betreden. Zo kunnen we het aantal mensen in de gracht te reguleren.Dan gaat u de trap af, de gracht in. U wandelt tegen de klok in.

Horeca to go
Bent u dorstig geworden van de wandeling? Onze buiten horeca heeft die dag voor u: koffie/ thee en appeltaart to go. Speciaal voor de Paasdagen is het tweede kopje gratis.

Nog niet uitgewandeld? Scan de QR-code en doe de Belevingsroute of loop naar het splitsingspunt van Rijn en Waal.

Voor meer informatie, ga naar onze website: www.fortpannerden.eu.

Veel plezier en blijf gezond!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*