Vijf jaren Merlijntjes in Doornenburg!

Gisteren was het groot feest bij de Merlijntjes.

Want wat in de afgelopen vijf jaar werd opgebouwd door Ellie en Hans van den Brink, het team en de vele vrijwilligers mocht wel eens in het zonnetje worden gezet.
Coronarestricties zorgden er helaas voor dat het in kleine kring gevierd mocht worden, maar het werd een onvergetelijke dag voor iedereen.

De dag begon om 14:00 uur met koffie en gebak, gevolgd door een dankwoordje van Ellie en Hans, maar ook het team liet zich horen en bood een tuinbank voor de bewoners aan. Ook werd een zelf gemaakt foto en verhalenboek over ‘vijf jaar Merlijn’ overhandigd, mede tot stand gekomen dankzij Drukwerk ABC.

Dat de Merlijn de Doornenburgers nauw aan het hart ligt bleek wel uit de vele bloemen en kaartjes die werden bezorgd. Wethouder Helga Witjes van de gemeente Lingewaard kwam langs en verraste iedereen met een persoonlijk bedankfilmpje van minister voor Medische Zorg en Sport Tamara van Ark.  De minister bracht drie jaar geleden, toen ze nog staatssecretaris was, een bezoekje aan de Merlijn om deze bijzondere vorm van zorgvoorziening met eigen ogen te zien.

Het BINGO spel bood vervolgens wat meer afleiding en werd al snel gevolgd door een heerlijk buffet verzorgd door Herberg de Doornenburg. 

Al met al een fantastische dag en een mooie herinnering aan alles dat afgelopen vijf jaren tot stand is gekomen aan de Clara van Delwigstraat.

Gelukkig hebben we de foto’s nog… en het MINISTERIËLE BEDANKFILMPJE! (helemaal onderaan de pagina)

 

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*