Merlijntjes vieren eerste lustrum!

En dan nu èkkes héél iets anders!

Want al wandelend in de wandelgangen van Doornenburg vernam deDoornenburger dat aanstaande zaterdag Zorgvoorziening Merlijn VIJF JAAR BESTAAT!

Alweer vijf jaar geleden kwamen de eerste bewoners binnengedruppeld in de compleet verbouwde voormalige basisschool aan de Clara van Delwigstraat. En inmiddels wonen zo’n 11 bewoners in het gezellige verzorgingshuis waar altijd wat te doen is. Ook in Coronatijd!

Al wordt er zaterdag slechts een bescheiden feestje gevierd met de bewoners in verband met de bekende restricties.

Toch willen we dit niet zomaar voorbij laten gaan. De Merlijntjes hebben zich ontwikkeld tot een warm kloppend hart van de durpse gemeenschap waar met veel liefde en warmte wordt gezorgd en gewerkt en waar onze ‘Gouden Van Dagen’ genieten van hun oude dag.

Daarom: heeft u ook een warm hart voor de Merlijntjes? Stuur dan vóór aanstaande zaterdag een briefje, een kaartje, een tekening, een deus boordevol plakgebak of maakt niet uit richting de oudjes en vier het allereerste lustrum! 

Het adres is: 

Zorgvoorziening Merlijn

Clara van Delwigstraat 1

6686 AH  Doornenburg

email: info@zorgvoorzieningmerlijn.nl

 

5 Jaar Merlijntjes

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*