Ga je mee paaseieren zoeken?

Feestje voor onze ieniemienies!

Want op maandag 5 april (2e Paasdag) organiseert de speeltuinvereniging PAASEIEREN ZOEKEN!

De jarenlange traditie – die vorig jaar helaas sneuvelde in verband met COVID-19 – wordt dit jaar gewoon voortgezet, en natuurlijk is het voor iedereen superspannend of ze wel paaseieren kunnen vinden.

EN wie in dat Paashaaskostuum MET MONDKAPJE verstopt zit! Als we de geruchten op het hazepad mogen geloven kan dat zomaar een lokale politicus zijn. Of de voorzitter van één van de vele Doornenburgse verenigingen. Of een ondernemer zie vorig jaar met al zijn of haar paaseieren is blijven zitten! Je weet het niet!

Toch zijn er wat beperkingen tijdens het openluchtfeestje. Zo worden er in de speeltuin GEEN OUDERS toegelaten. Wel mag één ouder per kind mee maar die moet wachten op het trapveldje naast de speeltuin. Verder zijn de blagen ingedeeld in 3 leeftijdscategorieën. Eén groep ieniemienies jonger dan 4 jaar, dan een categorie uit groepen 1 t/m 3, en tenslotte de minimensjes uit groepen 4 t/m 8.

Het hele schema staat netjes vermeld op onderstaande flyer.

Fijn dat er toch wat beweging in Doornenburg is, en dan is het vooral voor de blagen een verademing! Prima initiatief Speeltuinvereniging!

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*