Bericht van een vrindje!

DeSmaakcateraar... van hapje tot happening!

Wij, bij Dé Smaakcateraar, zitten niet stil

Dat we op dit moment in een andere tijd leven, hoeven we je niet vertellen. Wel delen wij graag met jullie hoe wij deze tijd doormaken.

Deze tijd brengt ons namelijk ook mooie nieuwe inzichten. We zijn druk bezig geweest met het bedenken van nieuwe ideeën en concepten.

Het is jullie vast niet ontgaan dat wij sinds een tijdje boxen hebben die vanaf 2 personen te bestellen zijn. Zo hebben we ook samen met ons keukenteam een aantal heerlijke Paasspecials voor je samengesteld. Een heerlijk Paasontbijt of Paasbrunch om de dag goed te beginnen, lekker borrelen met de Borrelboxen en een smaakvol Paasdiner om de dag goed te eindigen. Uiteraard kun je tijdens de Paasdagen ook weer heerlijk gourmetten met de uitgebreide gourmetpakketten die je van ons gewend bent.

Kortom er zijn voldoende mogelijkheden om er een geslaagde Pasen van te maken. Lekker uitgebreid borrelen met z’n tweeën, de barbecue aansteken of genieten van één van onze andere lekkere producten is nu ook mogelijk in een kleiner gezelschap.

We zien ook dat de bedrijfskantines aan het veranderen zijn. Thuiswerken lijkt het nieuwe normaal te worden en ook hier spelen wij op in met Dé Online Kantine. Vanuit thuis een bestelling doen voor zowel particulieren als bedrijven. Een lunchmeeting gepland of gewoon zin in een lekkere lunch? Dan ben je hier aan het juiste adres. Kijk op www.deonlinekantine.nl voor meer informatie.

Naast catering hebben wij ook nog een ander concept en dat zijn onze versmaaltijden van Welner Maaltijden. Gezonde, smakelijke en verse maaltijden die enkel wat opwarming nodig hebben, voordat je ze consumeert.

De koks uit de keuken van Welner bereiden bekende gerechten, maar kiezen er ook graag voor om nieuwe variaties te proberen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Kip jambalaya met chorizo, Tikka Masala of een stoofpotje met gehakt. Deze maaltijden bezorgen wij gratis in de regio, dus kijk op www.welnermaaltijden.nl of we ook bij jou bezorgen. Afhalen op één van de afhaallocaties behoort anders ook nog tot de opties.

Uiteraard staan wij ook te popelen om weer mooie evenementen en grote feesten te organiseren en gelukkig het lijkt er op dat we langzaamaan betere tijden tegemoet gaan. Gaan jullie binnenkort trouwen? Heb je zin om je alvast voor te bereiden op een leuk feest? Of komt er een mooi jubileum aan voor bijvoorbeeld jouw bedrijf of (sport)club? Wij denken graag met je mee.

Wij hopen dat jullie allemaal gezond zijn en dat we jullie snel weer mogen voorzien van goede feestjes en lekker eten in een prettige sfeer met elkaar.

www.desmaakcateraar.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*