SV Olympia beweegt zich voort!

Nei-js van onze sportieve vrinden van Sv Olympia !

Ondanks alle coronamaatregelen waardoor er in de gymzaal niet gesport kan worden’, beweegt Sv Olympia zich toch goed voort. Begin maart is de peutergym met groot succes gestart.

Ook is Sv- Olympia bezig met een 4 tot 5 jaar groep op te starten, kinderen kunnen dan van 9.00 tot 9.45 gymmen. Bij voldoende interesse gaat deze van start. Mocht u uw kind hiervoor willen opgeven, kan dat via de website onder het kopje peutergym.

Normaal gymt de damesgroep op woensdagavond van 19.00 tot 20.00 in de gymzaal, maar door de aangescherpte regels gaat ook dit niet door. Wel probeert de damesgroep buiten nieuwe activiteiten te organiseren. Houd de website in de gaten.

Daarnaast is Sv-Olympia bezig te onderzoeken of er behoefte is aan herengym. Als blijkt dat er voldoende interesse is, willen we graag herengym vanuit Sv-Olympia organiseren. Heb je interesse in herengym of beschik je over vaardigheden een herengymgroep te begeleiden, neem even contact op met Sv-Olympia door ons te mailen.

Contactinformatie
Mail: info@sv-olympia.nl
Website: www.sv-olympia.nl
Facebook: sv Olympia
Instagram: svolympiadb

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*