Nei-je banken in de Klompenwaard

Fort Pááándere vroeg en kreeg financiele steun van de RABO supportactie. Het leverde drie zitbanken op

Goed nei-js vanaf onze toeristische trekpleister tussen Woal en Riiiiiiiiiiiiiiien!

Woensdag 17 maart heeft Staatsbosbeheer samen met fort Pááándere drie banken geplaatst langs de Waaldijk richting het fort. Een plaatsing die niet mogelijk zou zijn geweest zonder de inwoners van de gemeente Lingewaard.

Want op de oproep van de Raboclubsupport actie van enkele maanden geleden hebben de inwoners vol overtuiging op dit project gestemd. Met als gevolg drie fonkelnei-je zitbanken.

“Op drie unieke locaties krijgt u een doorkijk in de Klompenwaard, met aan de linkerkant uitzicht op het Pannerdensch Kanaal en aan de rechterkant de Waal. Goede plekken om tijdens een wandeling of fietstocht even uit te rusten en van de natuur te genieten. De nieuwe banken zorgen voor een rustpunt tijdens een wandeling door de Klompenwaard. Dat is bijvoorbeeld ideaal tijdens de ‘Belevingsroute’”, aldus Jos Peters, bedrijfsleider van fort Pááándere.

Staatsbosbeheer en Fort Pannerden wil iedereen die dit project gesteund heeft van harte bedanken en hopen dat u geniet van het resultaat!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*