Laten we de Linge mooier maken! Maar hoe?

Waterschap Rivierenland, de provincie Gelderland en de langs gelegen gemeenten Lingewaard, Overbetuwe, Neder-Betuwe, Tiel en Buren zijn met elkaar in gesprek gegaan over de Boven-Linge.

De Boven-Linge – het stuk rivier tussen Doornenburg en Zoelen – is van oorsprong een rivier maar in de loop der jaren veelal gekanaliseerd. “Voor de organisaties is het niet alleen een belangrijke waterloop in hun gebied. Ze willen de Boven-Linge mooier, functioneler en aantrekkelijker maken“, aldus het samenwerkingsverband.

En dus is er een plan gemaakt. Een plan om de Boven-Linge mooier, functioneler en aantrekkelijker maken.

Als eerste stap onderzoeken we de kansen voor water, natuur en recreatie. We willen daarbij graag uw mening horen. Via een enquête willen we beter inzicht krijgen in hoe inwoners van de betrokken gemeenten de Boven-Linge ervaren en gebruiken. Ook zijn we op zoek naar goede ideeën om de Boven-Linge te verbeteren“.

Vandaar de vraag: wilt u als nauw betrokken inwoner aan de Linge de enquête invullen? En misschien heeft u goede ideeën?

Om de enquête in te vullen volgt u deze link.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*