Inzameling oud papier

Morgen staat alweer die bekende derde zaterdag van de maand voor de deur.

Dat betekent dat u van vroegs af aan al de straffe kjèljes en djènjes van prachtharmonie St. Caecilia Doornenburg kunt zien rondbanjeren door de durpse straten. Ze zoeken de straten af en volgen het dievenspoor met schooiers en soldaten op zoek naar oud papier.

Dusss… wees zo vriendelijk en sjouw al uw deuze met oude kranten, magazines, verpakkingen, kartonnetjes, flyers van politieke partijen en stukgelezen boeken naar de stoeprand, dan nemen zij die mee om daarmee een zakcentje te verdienen. En de muziekvereniging te steunen.

Maar wees wel op tijd, want het setje vertrekt naar verluidt tegenwoordig al om 8:30 uur! De boefjes!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*