Verkiezingsdag 2020

Vandaag zijn de Tweede Kamer verkiezingen in het kikkerland! Zal u wel niet helemaal onbekend voorkomen.

In Doornenburg zijn er – in het kader van grote massahysteriebeheersing van de Doornenburgers maar liefst TWEE (2!!) locaties waar u zich stem-technisch HE-LE-MAAL kunt uitleven: het Ontmoetingscentrum en het schuttersgebouw.

In beide gebouwen is duidelijk aangegeven wat u moet doen: hèjjes desinfecteren, mondkèpke goed op dn moel, en huppetee (mét je paspoort of ID kaart!!) via de looprichtingbordjes naar het meldpunt.

En als de screening daar positief is (verwarrend in coronatijd) krijgt u drie vierkante meter aan kandidaten die ALLEMAAL in die kleine Haagse Tweede Kamer willen. Bij één daarvan mag u slechts één vakje rood kleuren met het gratis bijgeleverde kleurpotloodje, om vervolgens die drie vierkante meter papier weer netjes op te vouwen en in de stembus te laten glijden.

Succes en bedenk: volgend jaar op 16 maart mag u wéér stemmen, maar dan op kandidaten voor de Lingewaardse gemeenteraad. Bewaren dus, dat potloodje.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*