Stichting Ouderen Doornenburg deelt bloemen uit

Actie ient durp!

Stichting Ouderen Doornenburg trok de stoute schoenen aan, deed een mondkèpke voor en maakte met een aantal bossen bloemen een rondje door Doornenburg.

Het bestuur van de ouderenvereniging bezorgde afgelopen week een bloemetje bij Doornenburgse ondernemers “om namens alle inwoners van Doornenburg de ondernemers te bedanken en de waardering uit te spreken voor de grote bijdrage, in het bijzonder in deze coronatijd, aan de leefbaarheid van Doornenburg“, aldus het persbericht.

“Momenteel liggen alle door SOD georganiseerde activiteiten voorlopig stil, wij hopen dat we in april weer mogen starten. Alle deelnemers aan de activiteiten krijgen dan persoonlijk bericht“, zo vertelt het SOD bestuur.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*