Lingewaard kiest (3)

Komende week is het zover. Op maandag en woensdag kunnen Doornenburgers hun stem uitbrengen voor de Tweede Kamerverkiezingen. En dat is vaak best lastig.

Mocht u er niet uitkomen: er zijn verschillende hulpmiddelen om uw richting te bepalen. We schreven dat al in ons artikel van 22 februari jl.

Maar er zijn nog méér handige hulpmiddelen. Zo ontwikkelde online opleidingsinstituut Laudius de Onderwijs Stemhulp ontwikkeld. Met deze stemhulp worden belangrijke thema’s op het gebied van onderwijs behandeld zoals om/bijscholing van personeel, oplossingen voor het lerarentekort en studiefinanciering. Handig voor iedereen voor wie het Nederlandse onderwijs prioriteit heeft.

Vindt u privacy en online veiligheid een hoofdthema? Kijk dan eens naar de VPNGids Kieswijzer. Aan de hand van deze kieswijzer wordt het voor kiezers inzichtelijk welke standpunten politieke partijen innemen met betrekking tot deze thema’s.

(Ouderen)Zorg kieshulp van Zuster Jansen heeft de politieke standpunten over de zorg per partij onderzocht en uiteengezet. In de kieshulp wordt er speciaal aandacht besteedt aan politieke plannen over de ouderen-, thuis- en mantelzorg.

Mocht het toch nog te lastig zijn om een keuze te maken rest de alleroudste kieswijzer: kop of munt! Veel succes komende week!

 

 

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*