Nei-je hoofdconducteur voor harmonie

Afgelopen vrijdagavond werd Bert Selman tijdens een online ledenvergadering van prachtharmonie St. Caecilia verkozen tot nieuwe voorzitter van de Doornenburgse vereniging.

Bert neemt daarmee plaats in een illustere rij van voorgangers en volgt hiermee Marcel Knuiman op die de voorzittershamer begin 2018 overnam van Rob van de Sant.

Knui met promotiemeisjes

Onder Marcel werden de concerten van de muziekvereniging steeds professioneler van aard, wat resulteerde in de voortzetting van de succesvolle “Tempel of Boem!” concerten in de Martinuskerk en de samenwerking met Navarone-zanger Merijn van Haren.

En vorig jaar kreeg de harmonie een fonkelnei-je opslagruimte naast het Ontmoetingscentrum ter beschikking voor alle percussie- en muziekinstrumenten die de vereniging inmiddels rijk is. De vele vrijwilligers van de harmonie zorgden dat het project in de coronazomer van 2020 vakkundig werd opgeleverd.

Knui, dank voor je professionele inzet, bevlogenheid en vooral humor waarmee je St. Caecilia vertegenwoordigde en verder op de kaart zette! In Bert Selman is gelukkig een prima opvolger gevonden die deze taak kan overnemen. Bert: veel succes!

Tijdens de online ledenvergadering van de harmonie werd Bert Selman gekozen als voorzitter.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*