Gemeente verwijdert laatste ‘hobbel’ van Doornenburg

Vrijdag 12 maart wordt er voor het laatst ‘gehobbeld’ op de Pááánderseweg.

Die dag verdwijnen namelijk – tot grote opluchting van héél Doornenburg, Lingewaard en de wereld – de twee betonnen drempels die enkele jaren geleden zijn geplaatst bij de oversteekplaats ter hoogte van de Clara van Delwigstraat. Onduidelijk is of de drempels ergens op één van de Doornenburgse dijken wordt gelegd in het kader van de jaarlijks terugkerende motorgeluidsoverlast.

Omdat het verkeer door de drempels nogal wat trillingen veroorzaakte kwamen er veel klachten binnen bij de raamtijgers in het Bemmelse. Ook hebben snelheidsmetingen door de overheid uitgewezen dat er op dit stuk weg niet hard wordt gereden.

Kortom… reden genoeg om de obstakels definitief te verwijderen. En natuurlijk is het tijdstip – enkele dagen vóór de 2e kamerverkiezingen – louter toeval.

De Pááánderseweg wordt tijdens de werkzaamheden deels afgesloten, het verkeer wordt langs de werkplek geleid.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*