OoCéé vernieuwt website

** PERSBERICHT **

Het Ontmoetingscentrum is al weer een paar maanden gesloten vanwege de COVID19 maatregelen, maar achter de schermen is er hard gewerkt.

Wij kunnen dan ook met enige trots meedelen dat wij deze week onze nieuwe website hebben gelanceerd. Geheel opgefrist met uitgebreide informatie over onze zalen, alle activiteiten die wij onderdak bieden, mooie foto’s én een boekingsagenda hopen wij jullie tegemoet te komen in alle benodigde informatie en eventuele wensen.

Ook nieuw is onze filmzaal. De Klompenwaardzaal kan helemaal omgebouwd worden tot een heuse filmzaal. 

Zodra de COVID maatregelen het toelaten laten we zien hoe onze filmagenda eruit ziet.

Velen gebruikers gingen jullie al voor en maken gebruik van onze diensten. Heeft jullie vereniging, stichting of onderneming ook een locatie nodig voor vergaderen, een presentatie, workshop of een andere activiteit? Heb je een jubileum te vieren of afscheid te nemen van een dierbare? Neem eens contact op met een onze gastvrouwen, zij vertellen je graag over de mogelijkheden.

Wij – het bestuur en de gastvrouwen – zijn er aan alle kanten klaar voor om jullie, als het weer mag, van harte welkom te heten in het Ontmoetingscentrum Doornenburg!

In ieder geval is het Ontmoetingscentrum op maandag 15 maart en woensdag 17 maart van 7.30 tot 21.00 uur geopend. Dus kom naar het stembureau voor de landelijke verkiezingen.

Zelf kijken kan HIERO.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*