Bas opent Sportschool

Doornenburger Bas Bombach, fanatiek voetballerT bij GVA, staat volop in het nei-js!
Onlangs startte de sportman zijn eigen voetbalschool. Onder het motto “B.A.S. Beweeg Altijd Samen!” plaatste Bas een oproep op social media voor een eerste voetbaldag voor ieniemienies en jongeren tot 16 jaar op 28 maart. Want anno 2021 zit teveel jeugd op de bank te gamen in plaats van buiten te bewegen.
En niet zonder gevolg, want binnen een dag (ongeveer) waren de 80 plaatsen volgeboekt.
Dat trok ook de aandacht van onze regiobode die afgelopen zaterdag een mooi artikel plaatste in het dagblad (HIERO). Voetbalvereniging GVA heeft haar steun eveneens toegezegd aan Bas. Hij mag 2 uur per week van het kunstgrasveld gebruik maken.
En dus kunnen we op zondag 28 maart tussen 10-12 uur kijken naar de allereerste uurtjes van de voetbalschool. Een prima initiatief voor Doornenburg en haar inwoners!
Meer info over Bas? Mail: basvoetbalschool@gmail.com
bron foto: facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*