Gemeente biedt MKB hulp bij digitalisering

Tijdens deze steeds voortdurende coronatijden schiet de overheid haar burgers en bedrijven regelmatig te hulp.

Dat is ook wel nodig want zo’n bietje heel ondernemend Nederland Kikkerland ligt opzekoppie. Ook de gemeente Lingewaard blijft niet achter en roept het volgende:

“Mkb-ondernemers uit Gemeente Lingewaard kunnen vanaf 1 maart vouchers aanvragen voor ondersteuning bij digitalisering. Zo kan je hulp krijgen bij het opzetten van websites, webshops, apps en het gebruiken van sociale media voor je bedrijf. Om je te informeren over de voorwaarden, mogelijkheden en kansen organiseert Sm@rt Together gratis webinars en ondersteunt bij vragen”, zo laat onze gemeente weten.

Sm@rt Together is een gezamenlijk initiatief van een aantal regionale partijen waaronder de Groene Metropoolregio Arnhem-Nijmegen, de Provincie Gelderland, The Economic Board, Rabobank, RCT Gelderland, VNO-NCW Midden, OKA, Lindus, Veron, ECN, OCO, StaB en RVN@.

Meer info? Staat HIERO.  

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*