Bericht van ’t Blauwe Huukske

** PERSBERICHT **

Hallo Allen,

Vorig jaar zijn wij van ’t Blauwe Huukske voortvarend van start gegaan.

De dinsdag- en woensdagochtend werden elke week goed bezocht. Op dinsdag de vrije inloop waar diversen activiteiten werden gedaan, van houtbewerking, mozaïeken, breien, Diamond painting (dit is het neerleggen van hele kleine diamondjes op een groot canvasdoek) en wat de mensen graag willen doen. Op woensdag is het schilderen/tekenen, waar Piet de mensen 1x in de 2 weken de fijne kneepjes van het vak leert.

Ook waren we begonnen met het talentenatelier in samenwerking met de bassischool De Doornick. De kinderen van groep 6,7,8 kregen een workshop van onze vrijwillige vakmensen. Fietsband plakken, waterraket schieten, figuurzagen, koken, breien, elektra lampje maken, solderen, dammen/schaken en schilderen/knutselen.

In de planning zaten meerdere dagen, maar helaas is het maar 1 keer doorgegaan met de intrede van het Coronavirus. Maar die ene keer was een enorm succes, voor de kinderen, de bassischool en zeker voor ons van ’t Blauwe Huukske. En gaat er zeker een vervolg komen.

Helaas heeft het Coronavirus ons nog steeds in zijn greep, maar zodra het weer kan gaan we beginnen op een veilige en verantwoordelijke manier en zullen we dit vermelden op DeDoornenburger.nl.

Pas goed op jezelf en blijf gezond,

Vrijwilligers van ’t Blauwe Huukske
Stichting Leefbaar Doornenburg

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*