Gemeente biedt ondernemers uitstel van betaling

Okee, okee… het nei-js is niet écht heet van de naald, maar voor Lingewaardse ondernemers wellicht tóch een oplossing en dus goed nei-js.

Want de gemeente verstrekt aan ondernemers – die door de coronacrisis financieel flink geraakt worden – uitstel van betaling van gemeentelijke belastingen. Normaal gesproken moeten de belastingen vóór 1 mei worden betaald maar dat is nu 3 maanden opgeschoven naar 1 augustus 2021.

Daarnaast besloot het college om eenmalig af te zien van het heffen van leges voor drank- en horecavergunningen tot en met juni 2021. Ook worden er meer mogelijkheden geschapen om horeca ondernemers terrassen in te laten richten. Hopelijk helpt dit de exploitanten iets om het hoofd boven water te kunnen houden.

Meer info staat HIERO.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*