Sv Olympia start met peutergym

Reuring ient durp!

Op zaterdag 6 maart start S.V. Olympia met peutergym voor ieniemienies in de leeftijd van 2-4 jaar. De lessen zullen plaats vinden in de gymzaal in Doornenburg en iedereen is van harte welkom.

Tijdelijk wordt de peutergym buiten gehouden door de coronamaatregelen.  Peutergym wordt 1 keer per 2 weken op zaterdagochtend gegeven en duurt 45 minuten. Er is plaats voor minimaal 4 tot maximaal 10 kinderen.

Mochten er meerdere aanmelden komen dan wordt er gestart met meerdere groepen. De lessen hebben verschillende activiteiten: van ontspanning tot inspanning. Het gaat erom dat kinderen worden gestimuleerd om te bewegen en dat we samen plezier maken. Als afsluiting van het thema mag er een ouder meedoen tijdens de laatste les. De lessen zullen gegeven worden door Merel van Hilten en Corine te Boekhorst.

Merel (17 jaar): “Al vanaf jongs af aan heb ik veel mogen oppassen (voornamelijk op peuters) en dat vind ik een van de leukste dingen om te doen. Op zaterdag ben ik, te vinden bij S.V. Olympia om gymles te geven voor kinderen die 4 jaar en ouder zijn“.

Corine te Boekhorst is 25 jaar oud en werkt al 4 jaar als pedagogische medewerker op een groep in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Onlangs heeft ze het diploma behaald als kids instructeur.

Wij hebben er heel veel zin in en hopen jullie snel te zien. Mocht u enthousiast zijn geeft u kind op via www.sv-olympia.nl onder het kopje peutergym. De eerste 3 lessen zijn gratis en daarna betaald u € 4,50 per keer door middel van een strippenkaart die u bij ons afneemt“, aldus de organisatie.

Meer info nodig? Stuur dan even een mailtje naar info@sv-olympia.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*