Top 11 Doornenburgs Mooist Versierde Carnavalsraam

Afgelopen nacht, op 11 februari om 23:59 uur precies, verliep de deadline van het Doornenburgse carnavalscomité.

De deadline om thuis je raam te versieren in verband met het naderende reeds vervallen carnavalsfeest 2021. Corona doet veel met Nederland maar de carnavalsgedachte houden we natuurlijk in ere!

Foto’s van de ingezonden versierde ramen zijn inmiddels ontvangen en het is nu de taak van de zéér ter zake kundige jury – bestaande uit Gudo en Doreen Peters – om het mooist versierde raam te kiezen. Deze winnaar wint daarmee dan een royaal feestpakket uit de gehandschoende handen van het comité, dat dit jaar noodgedwongen een mondmasker over hun mombakkes zal dragen. Een mondbakkes dus.

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

De ‘win-nar’ wint een 11-delig drankpakket. Gezien het winterse weer zou daar ook wel eens warme chocomelk bij kunnen zitten” stelt de organisatie. Geen overbodige luxe, want als de carnavalsoptocht tóch door was gegaan had héél Doornenburg nu met -/- 10 graden buiten staan zwaaien. Dááág bier, hallo Jaëgermeister!

Wilt u de inzendingen zelf óók zien maar niet sneeuw en gladheid trotseren? Dat kan door op   HIERO te klikken. 

Vanavond, vrijdag 12 februari om 23:11 uur wordt de uitslag bekend gemaakt via social media en de website van het comité.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*