Kasteeltocht 2021 gaat niet door

Helaas, helaas….

De vooruitzichten zagen er aanvankelijk nog redelijk positief goed uit, maar door de huidige coronamaatregelen kan er dit jaar helaas geen kasteeltocht gehouden worden, zo laat het bestuur van Sportvereniging Olympia Doornenburg weten.

De wandeltocht, waaraan normaal gesproken vele honderden wandelaars uit de wijde omgeving deelnemen als opwarmertje voor de Nimwègse Vierdaagse, stond op 27 en 28 maart 2021 gepland.

Het bestuur van SV Olympia vindt het zeer spijtig dat de kasteeltocht niet door kan gaan. Jammer maar helaas en gezondheid staat voorop. Voor de avondvierdaagse die gepland staat op 8 juni heeft het bestuur nog geen besluit genomen en zullen ze daar later op terug komen“, zo laat de wandelvereniging van Doornenburg weten.

Hou daarom voor alle ontwikkelingen de website van SV Olympia (HIERO), Instagram en facebookpagina (DAARO) in de gaten. En natuurlijk deDoornenburger.nl!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*