Corona in Lingewaard

De officiële lockdown (door de overheid opgelegd) en de officieuze lockdown (ons door Koning Winter door de strot gedouwd) lijken ervoor te zorgen dat het aantal COVID-19 besmettingen daalt.

Niet alleen landelijk maar ook  in Lingewaard. Überhaupt lijken de wat landelijk gelegen gemeentes minder last te hebben van het virus. Zo bedroeg bijvoorbeeld het aantal besmettingen afgelopen zondag in Lingewaard 8 gevallen terwijl dat donderdag al was geslonken naar 4 nei-jje gevallen.

Nu zijn schommelingen binnen een week niet ongewoon maar de dalende tendens is duidelijk. Laten we hopen dat de Engelse variant geen kans krijgt om die daling naar de gallemiezen te helpen. We houden u op de hoogte.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*