Wie wint de Carnaval Top 11?

Nei-js van het carnaval-ien-Doornenburg-front!

Want hoewel door de huidige lockdown géén carnavalsoptocht kan worden gehouden in het pittoreske Doornenburg zit het carnaval comité niet stil!

Vorig jaar had de organisatie nog het geluk om onder stormachtige weersomstandigheden de carnavalsoptocht door te laten gaan. Maar voor 2021 gaat de populaire activiteit met aansluitende ‘Alaafterparty’ in het Schuttersgebouw helaas NIET door.

Het comité roept bovendien het volgende: “Ook de overige festiviteiten gaan dit jaar niet door. De gezondheid van eenieder staat voorop! We zullen op een andere wijze het carnavalsfeest moeten gaan beleven. Daarom komen we met een Top 11 Doornenburgs Mooist Versierde Raam in carnavalstijd.

Tot en met 11 februari kun je een foto insturen van je versierde raam. Hieronder kun je verstaan: keukenraam, woonkamerraam, wc-raam, kelderraam, slaapkamerraam, opkamer raam, zolderraam, etc. Zolang het vanaf de straat maar zichtbaar is”, aldus de organisatie.

Prijzen!

Er is zelfs een PRIJS aan verbonden! Diegene die in de Top 11 op de eerste plaats eindigt ontvangt een 11-delig drankpakket. Gratis!

Wat precies de inhoud van het drankpakket is werd niet bekend gemaakt, maar het is in ieder geval NIET 1 flesje bier met 10 rietjes.

Insturen kan via info@carnavaldoornenburg.nl , de Facebookpagina of via Instagram. Op vrijdag 12 februari wordt de Top 11 bekend gemaakt.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*