Verrassing voor ieniemienies

Helaas duurt de lockdown nog even. Zelfs ’s avonds een rondje door het durp wandelen is er niet meer bij.

Ook op IKC de Doornick gaan de leerkrachten nog èkkes door met online lesgeven. Om dit mogelijk te maken komen de leerlingen iedere maandag aan “het raam” om hun lespakket voor komende week op te halen.

IKC de Doornick heeft bovendien een grote verandering doorgevoerd ten opzichte van de eerste lockdown. In de eerste lockdown werden voornamelijk filmpjes opgenomen voor lesmateriaal maar nu wordt er iedere dag live digitaal instructie gegeven.

Zowel de leerkrachten als leerlingen geven aan dat dit erg fijn is. Ze zien en horen elkaar even, de juf geeft instructie en de kinderen kunnen direct vragen stellen.

Maar gisteren stond de blagen echter een verrassing te wachten.

De kinderen ontvingen namelijk bij het raam ook een compli’mentos: een rolletje Mentos als compliment! De leerkrachten willen daarmee zowel de ouders als de kinderen bedanken voor hun inzet de afgelopen tijd.

Een prima actie dus voor de Doornenburgse ieniemienies in deze ook voor hen erg lastige tijd! BROEVA en HARO en zo!

sdr

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*