KPN verwerft glasvezelnetwerk Lingewaard voor ontsluiting buitengebieden

Goed nei-js voor Lingewaard en haar glasvezelarme buitengebieden!

KPN krijgt een aantal glasvezelnetwerken overgedragen van exploitant Digitale Stad, zo meldde RTL Nei-js. Eén daarvan is de gemeente Lingewaard en dat betekent dat de ontsluiting van onze buitengebieden qua glasvezelnetwerk binnen bereik ligt. Ook in Doornenburg voor zover dat nog niet is uitgevoerd.

“We leggen zelf op grote schaal glasvezel aan en waar mogelijk werken we samen met andere partijen. Zo ook met Digitale Stad”, aldus directeur Joost Steltenpool van KPN Netwerk NL. Door de coronacrisis zijn goede verbindingen steeds belangrijker geworden want veel mensen werken thuis.

Laten we hopen dat deze digitale stroomversnelling ook in Doornenburg snel zijn vruchten afwerpt en die allerlaatste stukskes durp aansluiten op het wereldwijde web. Het is tenslotte al 2021.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*