Sportvereniging Olympia ziet Sarah

Eindelijk een sportief nei-jtje: Sv Olympia viert op 6 januari haar 50 jarige bestaan!

Sv Olympia is een sportvereniging van Doornenburg voor gymnastiek en wandelen. Al jaren verzorgt de sportvereniging activiteiten in Doornenburg op het gebied van wandelen en gym.

De vereniging bestaat nu dus 50 jaar en dat heugelijke feit gaat niet zomaar ongemerkt voorbij. Vooral voor jubilaris Lies Grootjens. Zij is al vanaf het begin lid van de vereniging en zal één dezer dagen in het virtuele zonnetje gezet worden. Want door de huidige lockdown kan er geen feest worden geven. Het jubilarispresentje wordt haar daarom thuis gebracht, aldus de persvoorlichter van de sportclub.

Wat doet SV Olympia
LuisterT: “Voor gym richt Sv Olympia zich voornamelijk op ouderen. Voor alle gymactiviteiten maakt Sv Olympia gebruik van de gymzaal naast de basisschool De Doornick in Doornenburg. Deze gymzaal beschikt over alle mogelijke middelen om een goede gymles te verzorgen. Sv Olympia zorgt ervoor dat de lessen voor de ouderen door een kwalitatief goede begeleider wordt verzorgd. Voornamelijk zijn er nu nog dames die aan het gymmen zijn. Maar mochten er genoeg heren zijn, dan starten we een nieuwe groep. Sv Olympia ondersteunt Sportdorp Doornenburg in het verzorgen van kindergym op zaterdagmiddag“, aldus het persbericht.

Sv Olympia is bezig met ontwikkelen van nieuwe activiteiten, waaronder peutergym. Hierover later meer. Houd de krant en onze sociale kanalen in de gaten voor meer informatie.

Daarnaast organiseert de vereniging jaarlijks de Kasteeltocht. De kasteeltocht is twee dagen en alle dagen kunt u een of twee dagen lopen. De kasteeltocht wordt in maart/april georganiseerd en wordt vaak gebruikt als voorbereiding voor de Nijmeegse Vierdaagse.

Op zaterdag 27 en zondag 28 maart 2021, wordt de kasteeltocht gehouden. Tenminste… als Nederland dan niet meer in lockdown zit en de maatregelen dat toelaten.

Datzelfde geldt voor de jaarlijkse avondvierdaagse. Die staat gepland van 8 tot en met 11 juni 2021. Zet deze datums dus in uw agenda.

Meer info staat HIERO.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*