Richard Sprokkereef zet 2021 in een Ander Licht

En wat bijna héél Doornenburg allang wist verscheen afgelopen weekend in de regiobode.

Doornenburger en Multi talent Richard Sprokkereef (uut de ouwe Riiiiiiiiiiiiiiienstroat) vond dat het hoog tijd was om – na jarenlang in verschillende muziekbands te hebben gezongen – nu eindelijk eigen werk te gaan zingen.

Richard kennen we in Doornenburg natuurlijk vooral door de Tempel of Boem! concerten en de Top2000 Band.

Onder de naam Ri-Style bracht Richard kort voor kerstmis zijn debuutsingel ‘Ander Licht‘ uit. Ton Snijders – bekend van zijn arrangementen voor onder andere Stef Bos, Liesbeth List en Frank Boeijen – zorgde voor de sfeervolle muziek. Het gedragen lied is extra toepasselijk in deze tijd waarin COVID-19 het leven zo beïnvloedt. “Het is tijd om alles eens in een ander licht te zien“, aldus de zanger.

Het nummer verschijnt op het debuutalbum van Ri-Style waaraan momenteel hard wordt gewerkt.

Hoogste tijd nu om het lied en bijbehorende clip – opgenomen bij Huis Zypendaal in Arnhem – met eigen ogen en oren te beluisteren. Geniet van dit prachtig nummer en dito FILMPJE!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*