Harmoniejeugd draait ballen

Ondanks alle corona perikelen wordt er her en der toch nog wat aan oud- en nei-j gedaan.

Zo heerste er gisteren topdrukte onder de jeugd van de harmonie. De traditionele oliebollenverkoop en -distributie ging gewoon door, al waren de snuutjes dit keer lastiger te herkennen door de verplichte mondkapjes.

Iedereen die al eerder de bestelling had gedaan bij onze lokale muziekhelden ontving gisteren in de loop van de dag de bestelling: van oliebol tot appelbeignet werd alles netjes thuisbezorgd omdat COVID-19 nu eenmaal niet happig is op grootschalige ’troepenverplaatsingen’.

De Doornenburgers konden dus gewoon thuis blijven.

De lekkernijen vormen in ieder geval de opstart naar de laatste dag van het jaar.

Vanavond proosten we op elkaar met in de ene hand een oliebol en in de andere hand een drankje. Tot in het nei-jje joar!

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*