Harmonie huldigingen gaan ‘gewoon’ door

Harmonie St. Caecilia Doornenburg laat zich niet opzekoppie zitten door een wereldwijd virus. De jaarlijkse huldiging van de jubilarissen en uitreiking Kapelaan Walters Trofee St.Caecilia Doornenburg gaan gewoon door!

Traditioneel organiseert Harmonie St.Caecilia uit Doornenburg aan het begin van het nieuwe jaar haar nieuwjaarsbijeenkomst.

Door de corona maatregelen kan deze ‘toost’ op een nieuw muzikaal jaar niet worden gehouden. Toch zal de vereniging haar jubilarissen huldigen en wordt ook de Kapelaan Walters Trofee editie 2021 uitgereikt.

Deze prijs wordt jaarlijks overhandigd aan een persoon die zich zeer verdienstelijk heeft gemaakt voor St.Caecilia. Ook in deze bizarre corona tijd gaat achter de schermen veel vrijwilligerswerk bij de vereniging door en de beoordelingscommissie heeft ook ditmaal aantal van haar leden genomineerd.

De grote vraag waarnaar wordt uitgekeken is: Wie krijgt dit jaar de de 11e Kapelaan Walters Trofee ?

Terwijl in voorgaande jaren de uitreiking werd gedaan tijdens de nei-jjoarsreceptie van de muziekvereniging is dat dit jaar anders. Zó anders dat ook u getuige kunt zijn van de huldiging van de jubilarissen van de Doornenburgse muziekvereniging.

De jubilarissen krijgen de insignes en certificaten van de Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie overhandigd door voorzitter Marcel Knuiman.

Deze bijzondere huldigingen en de uitreiking van de Kapelaan Walters Trofee 2021 zijn op Nieuwjaarsdag 1 januari a.s. te volgen via de diverse media zoals facebook en dit vrolijke webhoekje.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*