Bericht van een vrindje

2020…. wat een jaar⁠!

Een hobbelig begin van ons grote avontuur, met heel veel hoogtepunten maar helaas ook tegenslagen, met als dieptepunten de lockdowns.⁠
Ondanks alles kijken wij met veel plezier terug op ons eerste jaar, want wat wisten/weten jullie ons massaal te vinden….kippenvel!!!⁠

We hadden nog veel meer leuke dingen op de agenda staan, maar die moeten we helaas doorschuiven totdat we weer met zijn allen worden “losgelaten”, er zitten dus heel veel mooie dingen aan te komen in het nieuwe jaar!⁠

Jullie kunnen De Herberg gewoon in huis blijven halen want wij gaan ook in het nieuwe jaar gewoon door met onze afhaalgerechten..⁠ Met de kerst zijn wij dit jaar gesloten, maar met oud en nieuw willen wij toch nog één keer gaan knallen. (ondanks het vuurwerkverbod) ⁠

Wij zijn bezig met het samenstellen van een speciale “knalplank” met diverse luxe borrelhapjes, met onder andere:⁠ Gamba spiesjes, kruidige gehaktballetjes, kipspiesjes, carpaccio rolletjes, gerookte zalm en nog veel meer..

Deze knalplank en onze andere afhaalgerechten voor oudejaarsdag zijn te bestellen tot uiterlijk ⁠29 december 20:00 uur, de bestellingen kunnen op 31 december tussen 11:00 en 14:00 uur afgehaald worden.⁠

Wij willen iedereen namens ons team bedanken voor een mooi eerste jaar en we hopen jullie volgend jaar weer massaal te mogen ontvangen op ons zonnige terras!!⁠

Team De Herberg!⁠

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*