Nederland 5 weken sluut-slot-dig!

Ondanks alle maatregelen, voorlichting en oproepen van politici, handhavers, burgemeesters en zorgmedewerkers werd gisterenavond duidelijk dat teveel Nederlanders gewoon goed sch**t hebben aan corona.

De exorbitante stijging van het aantal coronabesmettingen afgelopen week leidde gisterenavond tot de ingelaste toespraak van premier Mark Rutte met als boodschap dat Nederland twee drie vijf (5!!) weken op slot gaat. Vanaf nu. Dèr!

Alle niet-essentiële winkels gaan verplicht dicht, ieniemienies en grotere ieniemienies van lager onderwijs tot universiteit krijgen vanaf woensdag ONLINE lessen, kinderopvang is vanaf morgen afgelopen, en reizen van en naar het buitenland is tot medio maart al helemáál uit den boze. Het wordt dankzij het gedrag van ‘ons Nederlanders’ (vooral in grote steden) een kerstmis om nóóit meer te vergeten.

Affijn… uw Ten Commandments tot 19 januari 2021 staan hieronder allemaal nog eens op een handzaam A4-tje. Leer ze maar uit het hoofd. Daar is de komende kerstvakantie toch tijd genoeg voor.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*