OC plaatst sfeerverlichting ient durp

Gisterenavond kon het bestuur van het Ontmoetingscentrum een lang gekoesterde wens vervullen: het plaatsen van sfeerverlichting in de Doornenburgse straten.

Niet álle straten natuurlijk, maar in ieder geval rondom het durpsplein.

Dankzij de actie Lingewaard Doet, de Werkgroep Doornenburg en sponsoren als Hendriks Industriële Automatisering, MooiByAns en het spaarpotje van het Ontmoetingscentrum zelf kreeg het durpshuis voldoende financiële armslag om de ornamenten aan te schaffen. DecoLights Duiven kreeg uiteindelijk de opdracht, maakte het ontwerp en leverde de materialen

Het was al donker toen de hoogwerkerT verscheen die hulp bood aan de vrijwilligers die de verlichting aan de lantaarnpalen gingen bevestigen. De actie trok ondanks het late tijdstip aardig wat aandacht van omwonenden en voorbijgangers.

Het resultaat was er dan ook wel naar! Ruim 20 ornamenten werden aan de lantaarnpalen rond het dorpsplein, de Kerkstraat en Pááánderseweg opgehangen.

Met dank aan de vele vrijwilligers en het bestuur van het Ontmoetingscentrum die de verlichting geïnitieerd heeft! FOTOOOO’s! en een FILMPJE!

3 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*