Breng beweging in je dag, dat is makkelijker dan je denk

** PERSBERICHT **

Stichting Ouderen Doornenburg gaat op korte termijn een beweegposter bij alle adressen in Doornenburg bezorgen.

De gemeente Lingewaard, Stichting Ouderen Doornenburg, Stichting Welzijn Lingewaard, Senioren Netwerk Lingewaard en Sportdorp Doornenburg vinden het heel belangrijk dat senioren, maar ook jongeren, voldoende blijven bewegen. Het zeker nu, in tijden dat door corona veel beweegactiviteiten bij SOD, bij Sportvereniging Olympia, actief bewegen bij GVA tijdelijk gestopt zijn, het juist uiterst belangrijk is dat vooral die personen die daar veel baat bij hebben actief in beweging blijven.

De oefeningen die in de beweegfolder staan zorgen voor meer stabiliteit, soepele gewrichten en een vitaler lichaam.

De beweegposter laat je een aantal oefeningen zien die je thuis van uit een stoel of staande aan een tafel kunt doen. Het is de bedoeling dat de beweegposter in huis op een zichtbare plek wordt neergelegd, zodat je op den duur deze oefeningen automatisch een aantal keren per dag gaat doen.

SOD wenst een ieder fijne feestdagen en een gezond 2021

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*