Het einde is in zicht!

Sportdorp Doornenburg is bezig met een onderzoek binnen ons durpke. Inmiddels komt het einde in zicht

Een berichtje van Sportdorp Doornenburg!

LuisterT: “Zoals jullie weten loopt het onderzoek van Sportdorp Doornenburg nu al een tijdje en het einde begint in zicht te komen. We hebben onderzoek gedaan middels inspiratieboeken en via online kanalen. Ondanks corona hebben we het er het beste van weten te maken en zijn we erg blij met het aantal respondenten.

Op het moment zijn er nog een aantal inspiratieboeken in omloop, we weten dat ze er prachtig uitzien, maar toch zouden we ze graag terug willen hebben. Heb jij toevallig een van deze inspiratieboeken nog op de keukentafel liggen of ken jij nog iemand die een inspiratieboek heeft, breng dit dan naar Slangenburgstraat 8 te Doornenburg!

We willen iedereen van harte bedanken die een bijdragen heeft geleverd aan ons onderzoek, zonder jullie was het niet gelukt!”

Wil je toch nog graag een snelle bijdrage leveren, plaats dan nog jou reactie op de website: www.sportdorpdoornenburg.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*