Berichtje uit het ziekenhuis

Een paar weken geleden werd durpscontactpersoon en Bekende Doornenburger Geert Claassen getroffen door een hersenbloeding.

Hij werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht en ondervindt nu nog steeds de gevolgen. De linkerkant van het lichaam is verlamd en hij is inmiddels bezig met revalidatie. Geert is nog steeds heel erg moe en het lijkt een lang traject te gaan worden om weer op de been te komen.

Geert en Ineke willen via deze weg iedereen bedanken voor de steun, bloemen, kaartjes, telefoontjes en berichtjes die ze afgelopen tijd hebben ontvangen. “Het was overweldigend en doet ons heel veel goed”, aldus Ineke.

Kaartje sturen? Via Slangenburgstraat 52 – 6686 CP Doornenburg  komt het berichtje ongetwijfeld op de juiste plaats.

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*