Fort Pannerden opent in Kerstsfeer

Het oude monumentale fort presenteert een sfeervol corona-proof programma voor jong en oud

** PERSBERICHT **

Vanaf zaterdag 19 december gaat Fort Pannerden weer open!

We hebben de lock-down gebruikt om het fort schoon te vegen en op te poetsen, het museum verder in te richten en te bedenken hoe we bezoekers corona-proof te kunnen laten genieten van een bezoek in kerstsfeer.

Programma:
Op alle openingsdagen tijdens de kerstvakantie  kunt u het kerstversierde fort ontdekken via  de route fortverhalen, de Expeditie,  Elements  en de Belevingsroute (zie hier voor meer info).

Op zaterdag 19 en zondag 20 december  komt de Kerstman op bezoek, is er een levende kerststal, krijgen bezoekers gratis warme chocolade en kerststol en is er sfeervolle kerstmuziek te horen. Op het buitenterrein is een “koek en zopie to-go” kraam met vuurkorven, ook voor wandelaars.

De expositie van fotokunst van Ineke van Middelkoop en bronzen beelden van Gerard  Neijenhuis is verlengd tot en met 3 januari. De kunstenaars zijn zelf aanwezig op zondag 20 januari : van 13.00-16.00 uur om bezoekers over hun werk te vertellen.

Op 3 januari komen de Midwinterhoornblazers het nieuwe jaar inluiden: van 12:00-16:00 uur.

Informatie
Op onze website vindt u de openingsdagen en -tijden, de toegangsprijs en ons bezoekers aanbod. Ook de voorwaarden voor een corona-proof bezoek.
Vanwege de coronamaatregelen werken we met 2 tijdsloten. U dient vooraf te reserveren via de site.
Website: www.fortpannerden.eu

Tot ziens in de kerstvakantie!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*