Blauwe Hoek is Hartsafe!

Woensdag 18 november is de AED aan de Blauwe Hoek geïnstalleerd.

En dat is goed nei-js, want dat betekent dat het initiatief van Buurtvereniging De Blauwe Hoek succes heeft gehad. En dat dankzij het project Lingewaard Doet!

Door de vele donaties vanuit heel Doornenburg is het benodigde bedrag in korte tijd gerealiseerd en is de AED in bestelling gezet bij Kloppend Hart. Het bestuur van de buurtvereniging wil dan ook haar hartelijk dank uitspreken voor alle “tientjes” die ze hebben mogen ontvangen. “Echt geweldig! Heel mooi om te zien dat het initiatief vanuit het hele dorp ondersteund wordt”, aldus de verklaring van het bestuur.

De AED is geïnstalleerd aan de woning van de familie Rikken, Blauwe Hoek 25a.

We zijn erg blij dat de familie Rikken hun woning beschikbaar heeft gesteld als vaste plaats voor de AED. Zeker wanneer er in de toekomst op het grondstuk in de hoek van Blauwe Hoek en Groene Straat wordt gebouwd, is dit de ideale, centrale plaats voor de AED”.

Broeva en Haro dus voor de buurtvereniging die dit geweldige project – waarmee de veiligheid van Doornenburg opnei-j is verbeterd – heeft kunnen realiseren!

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*