De ouwe deus van tante Teus

“We gaan terug naar 1977!” riep tante Teus toen ze triomfantelijk met een zwartwit prentje uit de oude, stoffige kelder kwam.

Dat jaar werd besloten om het in verval geraakte schuttersgebouw weer helemaal op te lappen met een heleboel vrijwilligers uut ut durp. Van binnen en van buiten kreeg het uit 1912 stammende pandje een extreme make-over.

Op onderstaande foto worden de buitenmuren opnei-j gevoegd nadat eerst de oude cementresten waren verwijderd. Herkent u de bouwvakkers nog?

Antwoorden onderin de comments graag.

6 Comments

  1. de onderhandelingen met de gemeente op het kasteel over de schutterstent was niet makkelijk de gemeente wilde ma een ding tent weg een plein moest het worden en de schutterij kreeg het recht om er tijdens de kermis een lappen tent te plaatsen maar door JO Leenders hebben wij nu nog steeds de schutterstent wij gingen niet erg prettig uit elkaar met de gemeente bedankt JO

    • Helemaal mee eens Henk mede dankzij Jo Leenders hebben we nog het schuttersgebouw en ook aan al die vrijwilligers die toendertijd bergen werk hebben verzet.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*