Fleurige Sponsors gezocht !

Werkgroep Doornenburg is er vóór en door DoornenburgerTs. Daarom zoekt de club geldschieters om de 15 bloembaskets – die in het centrum van Doornenburg hangen – ook in 2021 mogelijk te maken.

LuisterT naar wat de werkgroep schrijft: “Is het u ook opgevallen dat de bloembaskets in de Kerkstraat zo fraai hebben gebloeid deze zomer? Dankzij onder andere een bijdrage van Spar Witjes en Schutterij Gijsbrecht van Aemstel zijn deze de afgelopen 5 jaar mede mogelijk gemaakt.

Werkgroep Doornenburg heeft voor 2021 ook weer bloembaskets op haar verlanglijst staan en is daarom op zoek naar sponsors. Een bloembasket kost € 156,52. In de Kerkstraat kunnen 15 baskets opgehangen worden.

Vindt u ook dat de bloembaskets terug mogen komen volgend jaar, laat ons dan weten voor welk bedrag u wil meedoen om de bloembaskets in 2021 weer mogelijk te maken en stuur een mailtje naar secretariaat@werkgroepdoornenburg.nl.”

Kortom… fleur ons durpse centrum ook volgend jaar weer op door een bijdrage te geven aan dit bloeiende mooimaakproject van de werkgroep!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*