Onderzoek Sportdorp Doornenburg doen we samen

** PERSBERICHT **

In samenwerking met de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen doet Sportdorp Doornenburg onderzoek naar de beweegbehoefte van de bewoners van Doornenburg.

We gaan op zoek naar de juiste activiteiten die passen bij de wensen van Doornenburg. Het onderzoek wordt uitgevoerd middels inspiratieboeken, een creatieve manier van onderzoek doen. De boeken liggen op diverse plaatsen in het dorp, onder andere bij: het Ontmoetingscentrum, Fysio Lingewaard, Kapsalon Marinon, Kapsalon Willeke, dagbesteding Hofstede en bij het Eethuis Doornenburg.

Wij zijn super blij dat deze organisaties ons helpen om dit onderzoek te kunnen realiseren en willen ze dan ook van harte bedanken!

Helaas loopt door Corona het onderzoek wat stroever. Maar wij zien zeker kansen om ook via het online platform het onderzoek te promoten, om zo nog meer respons te creëren. Neem gerust een kijkje op de site www.sportdorpdoornenburg.nl als u nog geen boek in handen heeft gehad. Zo kunt u eenvoudig een bijdrage leveren. Want uw mening en bijdrage is ook van belang!

U helpt toch ook mee!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*