Wie wordt de Gouden Sport Ster 2020 van Lingewaard?

Uitreiking Gouden SportSter Lingewaard 2019. 5 januari 2020 vond de verkiezing van de Gouden SportSter van de gemeente Lingewaard plaats. Winnaars waren dit jaar Noelle Kieft en Larissa Vermeul van turnvereniging SGS Lingewaard. Andere genomineerden waren het luchtpistoolteam van SV Strijdlust en het team O19-1 van Jonge Kracht. Wethouder Theo Janssen van de gemeente Lingewaard reikt de prijs uit aan Larissa Vermeul (L) en Noelle Kieft (R)

Afgelopen sportjaar is niet zo gelopen als we ons hadden voorgesteld.

Door Covid-19 zijn competities vroegtijdig beëindigd en diverse wedstrijden & toernooien afgelast. Desondanks zijn we toch op zoek naar de Gouden Sport Ster van 2020! Kent u een sporter of sportteam die dit jaar een unieke prestatie heeft geleverd? Nomineer deze dan voor de verkiezing.

Een prestatie aanmelden kan tot 1 december. Daarna worden er drie genomineerden bekend gemaakt die alle drie al verzekerd zijn van een mooie prijs.

De hoofdprijs is een Event op maat voor de sporter en zijn/haar vereniging welke wordt aangeboden door Sport & Ondernemen Lingewaard. Het kiezen van de winnaar zal online plaatsvinden.
Afgelopen jaar gingen de turnsters Noelle Kieft en Larissa Vermeul van SGS Lingewaard er met de hoofdprijs vandoor.

Meld je aan en mail je motivatie naar sportpromotielingewaard@gmail.com.

Neem ook een kijkje op de website www.sportpromotielingewaard.nl

Uitreiking Gouden SportSter Lingewaard 2019. 5 januari 2020 vond de verkiezing van de Gouden SportSter van de gemeente Lingewaard plaats. Winnaars waren dit jaar Noelle Kieft en Larissa Vermeul van turnvereniging SGS Lingewaard. Andere genomineerden waren het luchtpistoolteam van SV Strijdlust en het team O19-1 van Jonge Kracht. Wethouder Theo Janssen van de gemeente Lingewaard reikt de prijs uit aan Larissa Vermeul (L) en Noelle Kieft (R)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*