Doornenburgs kwartiertje bovenop fort

Dat fort Pááándere niet alleen bij bezoekende toeristen in trek is blijkt wel uit onderstaand filmpje.

De Brabantse hardstyle DJ Ran-D – pseudoniem voor Randy Wieland – produceerde een bijpassende video clip bij zijn dancenummer ‘Living for the moment’ en reisde daarvoor af naar het rustieke fort tussen Woal en Riiiiiiiien.

Rustiek bleef het trouwens niet lang, want de licht- en geluidsshow van de deejay, die op festivals als Defqon.1, Q-Base, Qlimax, In Qontrol, EDC Las Vegas, Tomorrowland en Decibel Outdoor draaide, was van verre te horen en te zien.

En nu dus ook op deDoornenburger.nl … Kijkt u èkkes mee en herken je plekjes aan het fortse strand.

En dan…. Kuute ien ut vet en DANSE…!!!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*