Gezocht: bewegend beeld van GVA

Onze blauw-witte vrinden van GVA hebben – noodgedwongen door de veuls te vroege winterstop dankzij corona – èkkes de hèjjes vrij om zich te richten op hun JUBILEUMBOEK.

Want dit jaar bestaat de club 75 jaar en dat zou groots gevierd worden met Wein, Weib und Gesang feestjes en recepties en huldigingen.

Omdat feestjes èkkes niet mag hebben de voetballerTs zich gestort op het samenstellen van een jubileumboek over GVA. Dat boek is bijna klaar maar om het te promoten zoekt de redactie naar bewegend beeldmateriaal van GVA uit heden en verleden.

Vandaar de oproep: heeft u een leuk filmpje met een voetballend GVA en mag de redactie dat gebruiken, stuur dan een mailtje naar info@vv-gva.nl . De redactie neemt dan contact met u op, en wellicht ziet u uw beelden wel ergens op internet of TV verschijnen (misschien wel op zondagavond NL1 zo rond 19:00 uur… je weet nooit!)

De jubileumboek redactie blijft u eeuwig dankbaar!

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*