Sfeervol Doornenburg (heeft u uw cheque al ingeleverd?)

ACTIVEER UW CHEQUE VOOR 1 NOVEMBER!

** PERSBERICHT **

Bewoners van Doornenburg en Huissen hebben eind september een cheque ontvangen. U kunt deze tot en met 31 oktober activeren!
Veel inwoners hebben hun cheque gedoneerd aan ons initiatief Sfeervolle kerstverlichting. Daarvoor hartelijk dank!

Als vereniging Ontmoetingscentrum Doornenburg willen wij graag onze dorpskern verfraaien met sfeervolle verlichting in de wintermaanden. Circa 20 tot 30 lantaarnpalen komen in aanmerking om, met een extra verlichtingsornament, de straten rond het dorpsplein te verfraaien.

Er is een origineel ornament ontworpen wat typisch is voor Doornenburg.

Wij willen de cheque, ter waarde van € 10 ,- gebruiken voor de sfeervolle kerstverlichting en vragen de inwoners van Doornenburg om dit doel te steunen. Ga naar Lingewaarddoet.nl om uw cheque te doneren of geef uw cheque af in het Ontmoetingscentrum, bij Bakkerij van Kol of Supermarkt de Spar.

U kunt uw cheque nog inleveren tot en met 31 oktober a.s.! Natuurlijk kunt u ook doneren door een bedrag over te maken via Ideal op de site Lingewaarddoet.nl

De sfeervolle verlichting komt ten goede aan alle Doornenburgse inwoners en ook aan de bezoekers van Doornenburg.

De bedoeling is dat deze verlichting in de maanden december en januari hangt rondom het dorpsplein, om de kerk, Kerkstraat richting Kasteel.
Hopelijk kan dit later uitgebreid worden met delen van de Pannerdenseweg en uitbreiding van andere straten in het dorp.

Wij vragen vrijwilligers om de helpen met het ophangen van de verlichting. U kunt zich hiervoor opgeven op de site van Lingewaarddoet.nl bij het initiatief “sfeervolle kerstverlichting” of stuur een mail naar secretariaat@ocdoornenburg.nl

Laat uw cheque niet verloren gaan!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*