Energiebus bezoekt Doornenburg

** PERSBERICHT **

De energiebus gaat op zaterdag 24 oktober naar Angeren en Doornenburg, met extra corona-maatregelen.

Bij de bus kunnen mensen een gratis energiebespaarpakket ophalen. In het pakket zitten materialen voor isolatie én een handig boek met praktische informatie. De vrijwilligers van energiecoöperatie Lingewaard Energie delen de pakketten uit.

Zeker nu het kouder wordt en iedereen meer thuis is, is een comfortabel huis belangrijk. Isolatie zorgt voor een lagere energierekening, een warmer huis in de winter en koelte in de zomer. In het energiebespaarpakket zit onder andere radiatorfolie. Deze folie kaatst de warmte aan de achterkant van de radiator terug de kamer in. Ook zit er een brievenbusborstel en tochtband in het pakket, voor minder tocht. Goed voor het klimaat en de portemonnee!

De energiebus staat van 10.00 tot 12.00 uur in Angeren, op de parkeerplaats bij de COOP en van 13.00 tot 15.00 uur in Doornenburg, bij het OC.

Adviesgesprekken kunnen helaas even niet meer bij de bus. Daarvoor is het Energieloket Lingewaard beschikbaar (info@energieloketlingewaard.nl; 026 326 0111). Het energieloket is het startpunt voor alle vragen over zonnepanelen, isolatie, subsidie, financiering, bedrijven en meer. Zij adviseren gratis en onafhankelijk, in opdracht van de gemeente Lingewaard.

Meer info: www.energieloketlingewaard.nl

bron foto: StudioMasha

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*