Jaarlijkse ‘Winterkermis’ wordt verschoven naar 2021

Nog méér corona nei-js voor ut durpke dat we allemaal zo goed kennen.

En niet zo goed nei-js óók nog. Want de inmiddels traditionele ‘Winterkermis’ – een eindejaarsfeest van schutterij Gijsbrecht van Aemstel – die in de kerstperiode zou plaatsvinden, gaat definitief NIET door!

Dat zal niet voor iedereen als een verrassing komen maar het wegvallen van een durpsfeest doet menigeen toch èkkes sloeke.

Vorig jaar wist DJ VAN HEST voor het daverende eindejaarsfeest ‘Beats & Kitsch!’ in een overvolle feestzaal te zorgen en hij was ook dit jaar weer gecontracteerd om Doornenburg te vermaken. Maar helaas dus.

De feestvierderTs van de schutterij verwoordden het als volgt: “De Winterkermis 2020! gaat dit jaar vanwege de verspreiding van het coronavirus niet door. Het jaarlijkse eindejaarsfeestje wordt verplaatst naar 2021. Tot dit besluit is het bestuur van de Schutterij Gijsbrecht van Aemstel van Doornenburg en Honderd Morgen gekomen naar aanleiding van de recente maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De Winterkermis 2020! zou op zaterdag 19 december a.s. gehouden worden“.

Meer info staat op de website van de schutterij HIERO.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*