Rabo Grote Clubactie weer gestart

U heeft het vast al gezien: de Grote Clubactie is onlangs weer gestart.

Verenigingen die een Raborekening hebben kunnen hieraan meedoen en kunnen loten verkopen waarbij de opbrengst ten goede komt aan de vereniging.

DeDoornenburger is afgelopen week al overspoeld met verzoekjes om hier aandacht aan te geven. Er blijken maar liefst 15 durpse kluppies te zijn (zie hier onder) die graag loten verkopen om geld te verdienen. Geld waarmee ze hun eigen vereniging steunen. Geld voor kleding of uitvoeringen of concerten of weet ik veel.

Dusss… heeft u een particuliere rekening lopen bij de Rabo, log dan online in en ga naar Rabo Clubsupport. Zoek op ‘Doornenburg’ als locatie en verdeel je 5 loten onder de 15 verenigingen. De stemperiode loopt nog tot 25 oktober, dus wacht niet te lang.

Ies Siempel! Succes!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*