Herfstuitje? Kom naar verrassend fort Pááándere!

** PERSBERICHT **

Fort Pannerden opent haar deuren weer wagenwijd én coronaproof in de week van 17 tot en met 25 oktober (behalve op maandag) voor ouders, verzorgers, opa’s, oma’s, én (klein)kinderen! Eén kind tot 12 jaar mag gratis naar binnen!

Wat is er te doen?
Voor de kinderen tot 12 jaar mét hun (groot)ouders is er de spannende en avontuurlijke speurtocht door het fort met uitdagende opdrachten: de Expeditie! Spelenderwijs komt men veel te weten over het fort en zijn bewoners.

Met een beetje mooi weer kan men daarvoor of daarna de Belevingsroute rondom het fort lopen. Weetjes, feitjes, opdrachten wisselen elkaar af en men ervaart de prachtige natuur van de Klompenwaard in al zijn herfstpracht en het indrukwekkende Fort van buiten! Onze horeca is alle dagen geopend voor fortbezoekers voor koffie, thee, limonade, een drankje, hapje, broodje, enzovoort. Even lekker bijkomen!

Roofvogels

Als extra is op zondag 18 oktober de Roofvogelpagode aanwezig met een educatieve show met Europese vogels, die ook in de Klompenwaard voorkomen. Komt dat zien! Gratis voor bezoekers van het Fort.
Voor bezoekers vanaf 12 jaar is er ook onze Escape Room: of eigenlijk escape rooms… Elements genaamd! Met een groep van 4-6 familieleden kan dit bijzondere spel gespeeld worden. Tijdens dit spel wordt je door het hele fort geleid met uitdagende opdrachten, met als doel het fort te redden…
Hiervoor wordt een toeslag gerekend van 8,50 euro.
Ook kunnen bezoekers zelfstandig een route lopen met een pod catcher: Fortverhalen.

Reserveren
Het is zeer wenselijk dat u tickets reserveert. We werken in deze coronaperiode met tijdslots.
Een ticket reserveert u via onze website: www.fortpannerden.eu.
Hier vindt ook alle informatie over de activiteiten en prijzen etc.
Komt u met één of meer kinderen onder de 12 jaar dan hoeft u 1 ticket niet te boeken.

We hopen u te zien in de herfstvakantie!

foto’s: fort pannerden

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*