Extra concert BOXIN’THE VOX!!!

** PERSBERICHT **

Boxin’ The Vox terug in Kasteel Doornenburg.

Liefhebbers van Ierse folkmuziek kunnen vandaag hun hart ophalen in Kasteel Doornenburg. Op zondag 11 oktober speelt daar het enthousiaste folkduo Boxin’ The Vox in de ridderzaal. Anne-Lotte Paymans (zang, gitaar) en David Plasmeijer (zang, luit, banjo) brachten dit jaar hun tweede album uit. De cd ‘Seven white horses’, waarop 10 zelfgeschreven folksongs zijn te beluisteren, is opgenomen in Studio Doornenburg op nog geen 500 meter van het kasteel.

Na een tour in Nederland (mei) en Ierland (juni) keert Boxin’ The Vox terug naar Doornenburg. Deze zondagmiddag dompelen zij je onder in de sferen van kastelen, kliffen en gezellige pubs. En laten zij je uiteraard genieten van traditioneel Ierse muziek van o.a. Mary Black en Christy Moorse en hun eigen nieuwe songs. Dit belooft heel gezellig te worden!

Om te kunnen voldoen aan de RIVM eisen afgekondigd op 28 september, onder andere de 150 cm afstand eis, kunnen er maximaal 30 bezoekers in de zaal. U wordt dringend verzocht de aanwijzingen van de organisatie op te volgen.

In de ridderzaal staan alle stoelen zodanig dat er minstens 1.5 meter afstand mogelijk is.

In de Herberg op de binnenplaats kunt u eventueel een drankje kopen om mee de zaal in te nemen. In het kasteel zijn de toiletten afgesloten. U kunt gebruik maken van de toiletten bij de kapel op de binnenplaats.
De ridderzaal is 15 minuten voor aanvang van het concert geopend. Er is geen pauze en geen garderobe. Jassen neemt u mee in de ridderzaal.
Bij het betreden en bij het weer verlaten van het kasteel verzoeken we u een mondkapje te dragen. Als u zit mag het mondkapje af.

Veel plezier bij het concert!

1e concert aanvang 16.30 u, duur ongeveer 1 uur, entree € 15 UITVERKOCHT
2e concert aanvang 19.00u, duur ongeveer 1 uur, entree € 15

Gebruik onderstaande link om kaartjes (goed woord voor tickets) te verkrijgen. Mocht het zo zijn dat kaart voor 2e concert nog niet vermeld staat: de site gaat op korte termijn weer open.
https://tickets.kasteeldoornenburg.nl/nl/boxinthevox/tickets

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*